Welcome, Vendég!!
follow us on... Facebook youtube rss

Bevezető

A TinyPortal egy olyan szoftvercsomag a Simple Machines Forumhoz, mely kibővíti azt egy főoldallal, cikkekkel, információs panelekkel, üzenőfallal, letöltés szekcióval és sok mással. Tökéletes összhangban működik az SMF-el, használva annak sok belső funkcióját. Nincs szükség 2 felhasználói adatbázisra vagy különböző sablonrendszerek kezelésére - a TinyPortal úgy bővíti ki az SMF-et, hogy felhasználóid extra funkciókat használhassanak anélkül, hogy el kéne hagyniuk a fórumot.


A TinyPortal jellemzői:

Cikkek

A cikkek egyedi oldalak, melyek tartalmaznak html kódot vagy ha akarod, akár PHP kódot is. Számos vizuális opciót kezelhetsz, mint a panelek, a cím, hozzászólások megjelenítése és sok más. A cikkek továbbá kategóriákba is sorolhatóak.

Főoldal

A főoldal az első oldalra utal, amit az SMF/TinyPortal oldalon való bejelentkezés után látsz. Számos módon működhet: speciális típusú "főoldali blokkok", cikkek és/vagy fórumtémák jelenhetnek meg - vagy akár egy egyedülálló oldal. És ha nincs szükséged a főoldalra, megoldható hogy közvetlenül a fórumra vezessen.

Blokkok

A blokkok kis, információkkal teli dobozokra utalnak, melyek a TP hajtotta fórumod oldalán jelennek meg. Sokféle típus közül lehet választani, a legegyszerűbb egy szimpla html/javascript kódot tartalmaz. Az üzenőfal, RSS hírforrások, statisztikák, hírek és a PHP csak pár a különböző típusok közül. Említésre méltóak a "Blokk kódmorzsák": előre elkészített kódok, melyeket egyszerűen elhelyezhetsz egyik PHP/HTML blokkodban. Közülük sok a portált még több funkcióval bővíti ki.

Modulok

A modulok a Tinyportal extra szekciói, melyek egy bizonyos funkciót készítenek elő. További modulok vannak tervbe véve, de jelenleg csak a következő modul érhető el:
  • Letöltés kezelő

Összeségében ezek a jellemzők, és még több várható, még több eszközt nyújtva az SMF kibővítéséhez.